Refleksjonsnotat

I dag skal innlegget mitt handle om min egen læring i Digital Markedsføring. Jeg skal reflekter rundt det jeg har lært og skal også gå inn på temaer jeg synes er interessant som vi har hatt til nå. Jeg skal til slutt drøfte konsekvensene av det jeg har lært, og hvordan det kan påvirke meg og samfunnet.

Bildet: Filoslomet.no

Brått Start

Den første delen av digital markedsføring er snart ferdig. Jeg har lært masse nye ting av Arne Krokan som jeg ikke visste før. Først og fremst å lage en bloggside, og skrive blogg ukentlig. Vi måtte skrive to blogginnlegg i uken. Allerede første uke i dette faget fikk vi beskjed om å skrive et blogginnlegg på egen nettside. Jeg visste jo ikke hvordan man lager en nettside, og hadde aldri skrevet blogg før heller. Nå sitter jeg med kunnskap om hvordan man lager og driver en nettside, vi lærte mye om hvordan blogg burde skrives. Jeg fikk også hjelp av studentassistentene gjennom kommentarer, Nina kommenterte på hva jeg bør ta med for å øke kvaliteten på blogginnleggene mine. Jeg har også fått gode tilbakemeldinger på hvert blogginnlegg.  Jeg har lært mye og nytt i det faget på en måned. Arne Krokan har gjort en veldig god jobb, jeg er veldig imponert over læreteknikken hans.

Det jeg har lært:

Jeg har jobbet mye i denne første måneden, egentlig mer enn det jeg gjorde forrige semesteret. Som nevnt har jeg lært om flere nye temaer, noen temaer hadde jeg hørt om tidligere, mens andre var helt nytt for meg. Etter en måned bare synes jeg at jeg kan mye om teknologi generelt, hvordan vi blir påvirket av det, hvordan og hva vi kan bruke det på. Så hovedsakelig lært vi om teknologier, hvordan de påvirker fremtiden vår og hva er konsekvensene. Kunstig intelligens var et tema som fanget oppmerksomheten min mest, en annen ting som interesserte meg var blokkjeder og filterbobler. Det er de teknologier som kan påvirke fremtiden drastisk.

Jeg var egentlig sjokkert over hvordan algoritmene styrer hva du får på internettskjermen din. Jeg er også klar over at kunstig intelligens kan skape både trøbbel og muligheter i fremtiden for oss, trøbbel ved å ta jobb fra oss mennesker og muligheter ved å utnytte de riktig. Blokkjeder er noe jeg skal bruke mer oftere nå, siden jeg kan mye mer om det enn før.

Bildet:Gotutor.no

Til slutt vil jeg si at det har vært veldig hektisk, men også veldig lærerikt måneden. Det jeg har lært i det faget på en måned, har jeg ikke lært på flere måneder i andre fagene. Det er fordi det faget her interesserer meg skikkelig, og jeg skal ta med meg mye av det jeg lært i denne måneden videre i studiet.

  • Amninder Singh Cheema

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *